Говорят си две блондинки: - Знаеш ли, муци, Ива, дето бяхме в един клас с нея, замина да живее в Щатите. Не е за вярване - тръгна от тука с едни скъсани бикини, а сега има милиони! - Че защо са ѝ на Ива милиони скъсани бикини?

62 Гласа

Блондинка пита приятелката си: - От къде излиза бебето? Приятелката отговаря: - Ами от там от където ти влиза! - Мали... ми това ще ми избие зъбите..!

98 Гласа

Добрата блондинка Пепи винаги си купуваше живи рибки от зоомагазина и ги пускаше на свобода... в гората...

38 Гласа

Две блондинки заседнали в асансьор. Едната викала: "Помо-о-ощ!" Другата викала: "Помо-о-ощ!", но никой не ги чувал. Тогава едната се сетила и казала: "Трябва да викаме заедно." И двете викнали: "Заедно-о-о!

46 Гласа

Блондинка отива в туристическа агенция и иска билет до Париж. - А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж. - Не искам никакви компании, ще си летя сама!  

63 Гласа

Руснак, американец и блондинка си говорели. Руснакът казал: – Ние бяхме първи в космоса. Американецът казал: - Ние бяхме първи на луната. Блондинката се обадила: – И какво от това, ние ще бъдем първи на слънцето. Руснакът и американецът се спогледали и казали: – Не можеОще...

308 Гласа

Две блондинки си говорят: - Муцка, вчера карах колата на сервиз и си мислех, че щото съм жена, ще се опитат да ме прецакат. - И, как мина? - А, добре, оказа се, че само ми е трябвала течност за мигачите.

136 Гласа

Една блондинка я блъснала кола и я разпитват в полицията: - Запомнихте ли номера на колата? - Какво говорите? Аз бях толкова изплашена, че даже не знаех къде се намирам! - А не видяхте ли поне кой седеше зад волана, мъж или жена? - Помня! Беше жена! - И как изглеждаше? - Имаше едноОще...

168 Гласа

На пътя е спряло BMW и не тръгва. Отзад се е наредила голяма опашка от коли. Всички свирят с клаксоните. От BMW-то излиза красива блондинка, приближава се към най-близкия автомобил и казва на шофьора: - Господине, бихте ли погледнали какво ѝ има на моята кола, а аз тук ще натискамОще...

155 Гласа

- Мила, ти знаеш ли, че тази Нова година е в петък! - Олееее, дано само да не е 13-ти.

83 Гласа