Две блондинки си говорят: - Другата седмица ще ходя на почивка в Лондон! - Аз пък миналия месец бях на околосветско пътешествие, но не ми хареса и сега ще ходя другаде.

34 Гласа

Говорят си две блондинки. Едната казва: - Муцка, вчера като се замислих, стигнах до извода, че Африка не е чак толкова далече. - И как го реши това? - Ами, много просто! Имаме един колега негър, който всяка сутрин идва с колело на работа.

161 Гласа

Блондинка при лекаря си: - Докторе, днес изядох сандвича си с хартията и салфетката. Ще умра ли?!?! Лекарят я успокоява: - Не се притеснявай, миличка... всички ще умрем... - Всички ще умрат?!?!? Боже мой, какво направих!!!

110 Гласа

Две блондинки си говорят: - Другата седмица ще ходя на почивка в Лондон! - Аз пък миналия месец бях на околосветско пътешествие, но не ми хареса и сега ще ходя другаде.

91 Гласа

Блондинка отива в болницата за годишен преглед. Сестрата я посреща и пита: - Колко тежите? - 45кг. Сестрата я качва на кантара, той показва 58кг и сестрата го записва. - А колко сте висока? - 165см. Сестрата я измерва и височината се оказва 155см, пак записва и започва да й мериОще...

259 Гласа

Три блондинки си говорят: - Гледах времето и утре го дават да вали много сняг. Втората казала: - И аз го гледах, ама казаха, че ще е 40° C. Третата слушала, слушала и накрая рекла: - Малиии, как ще чистим тоз сняг на таз жега!  

70 Гласа

Блондинка се качва в самолет и сяда в бизнес класа. - Но, г-це, Вие сте за икономичната, поправя я стюардесата. - Аз съм блондинка, хубава съм, летя за Лондон и няма да се махна. - настояла тя. След малко пристига вторият пилот: - Но, г-це. ...Последвало вече познатото… хубава съм,Още...

188 Гласа

Полицейска хроника от 30 ноември: На територията на лятното кино са открити две блондинки със силни признаци на замръзване. Благодарение на Бърза помощ, двете са спасени. След овладяване на положението, двете пострадали са заявили пред следователя в Пирогов, че са чакали даОще...

164 Гласа

Говорят си две блондинки: - Знаеш ли, муци, Ива, дето бяхме в един клас с нея, замина да живее в Щатите. Не е за вярване - тръгна от тука с едни скъсани бикини, а сега има милиони! - Че защо са ѝ на Ива милиони скъсани бикини?

125 Гласа

Блондинка пита приятелката си: - От къде излиза бебето? Приятелката отговаря: - Ами от там от където ти влиза! - Мали... ми това ще ми избие зъбите..!

154 Гласа