Говорят си две кифли. Първата - Казват, че за мъжете идеалните мерки на жената са 90-60-90. Втората: - За мен пък идеалните мерки за мъж са 20-40-80! - Какво означава това - пита първата. Отговорът на втората: - Мъжът трябва да има 20 милиона, 40 градуса температура в момента и да е на 80Още...

32 Гласа

Три блондинки си говорят. Първата казва: – Снощи хванах мъжа си за топките, а те студени. Втората: – Ама и на моя са му студени. Третата: – А аз, да си призная честно, въобще не обръщам внимание на тези неща. На другия ден третата пристига на работа с огромна синина подОще...

126 Гласа

Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьорът и пита: - Поне на шофьорски изпит ходили ли сте? - Разбира се! И за разлика от вас много пъти!

119 Гласа

Две блондинки си говорят: - Другата седмица ще ходя на почивка в Лондон! - Аз пък миналия месец бях на околосветско пътешествие, но не ми хареса и сега ще ходя другаде.

106 Гласа

Говорят си две блондинки. Едната казва: - Муцка, вчера като се замислих, стигнах до извода, че Африка не е чак толкова далече. - И как го реши това? - Ами, много просто! Имаме един колега негър, който всяка сутрин идва с колело на работа.

222 Гласа

Блондинка при лекаря си: - Докторе, днес изядох сандвича си с хартията и салфетката. Ще умра ли?!?! Лекарят я успокоява: - Не се притеснявай, миличка... всички ще умрем... - Всички ще умрат?!?!? Боже мой, какво направих!!!

159 Гласа

Две блондинки си говорят: - Другата седмица ще ходя на почивка в Лондон! - Аз пък миналия месец бях на околосветско пътешествие, но не ми хареса и сега ще ходя другаде.

112 Гласа

Блондинка отива в болницата за годишен преглед. Сестрата я посреща и пита: - Колко тежите? - 45кг. Сестрата я качва на кантара, той показва 58кг и сестрата го записва. - А колко сте висока? - 165см. Сестрата я измерва и височината се оказва 155см, пак записва и започва да й мериОще...

366 Гласа

Три блондинки си говорят: - Гледах времето и утре го дават да вали много сняг. Втората казала: - И аз го гледах, ама казаха, че ще е 40° C. Третата слушала, слушала и накрая рекла: - Малиии, как ще чистим тоз сняг на таз жега!  

99 Гласа

Блондинка се качва в самолет и сяда в бизнес класа. - Но, г-це, Вие сте за икономичната, поправя я стюардесата. - Аз съм блондинка, хубава съм, летя за Лондон и няма да се махна. - настояла тя. След малко пристига вторият пилот: - Но, г-це. ...Последвало вече познатото… хубава съм,Още...

257 Гласа