Двама мърльовци си вървят и единия пита: - На теб кой ти е денят за къпане? - Ами по принцип на 28 февруари, но понякога го отлагам за 29!

749 Гласа

Мъж и жена след секс, Жената замечтано: – Скъпи, ако имаше харем, аз коя жена щях да ти бъда? (надявайки се на отговор най-любимата, най-красивата и т.н.) – Най-мързеливата! – Защо? – Къде си видяла шейх с харем да мие чиниите?

67 Гласа

На един му присадили уши, но след упойката той казва разтревожен: - Докторе, присадили сте ми уши на блондинка! - Защо мислите така? - Ами чувам всичко, но нищо не разбирам!

76 Гласа

Защо Адам и Ева са имали идеален брак? - Защото той не е трябвало да слуша приказките й за всички други мъже, за които тя можела да се омъжи, а тя не е трябвало да търпи майка му.

93 Гласа

Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита: - Вие за ЕКГ бяхте, нали? - Не, не, аз съм си за БСП!

94 Гласа

Бракоразводен процес. Съдията пита жената: – Защо искате развод? – Защото той не ме задоволява вече! Женски глас от залата: – Интересно, всички задоволява, а нея не! Мъжки глас от залата: – Абе нея никой не може да я задоволи!

155 Гласа

Много пиян мъж се прибира в къщи, звъни на вратата, жена му отваря, а той: - Кво гледаш ма, влизай!!!

115 Гласа

- Жена, утре отивам на риба. - Знам, пъстървата звъня 2 пъти.....

220 Гласа

Въпрос към радио Ереван: - Какво е хамелеон? Радиото: - Това е милиционер, станал полицай, после мутра, след това бизнесмен и накрая депутат…

131 Гласа

Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката: - Миме, направи кафета за тия тримата педераси! - Глас от групичката: - Двама педераси, аз съм преводачът!

106 Гласа