Две мутри си говорят: – Леле брато, страшен хотел отворили в центъра! Отиваш, вечерята без пари, спането без пари и сутринта като се събудиш, 100 долара под възглавницата. – А стига, бе! Ти кога ходи да го видиш? – Не аз, жената вчера ходила.

216 Гласа

Пристига мафиот в полицията и казва: – Започнах да получавам писма с явни заплахи по мой адрес. – Естествено, анонимни? – Не, подписани са - от началника на данъчната служба.

73 Гласа

Мутра в родилното, ражда му се син. Докторът : - Честито , момче е! 3,800............ - На ти 4 бона , не ми връщай!

45 Гласа

Мутра преспива с едно маце , с което са се срещнали предната вечер в дискотеката. - Виж , трябваше да те предупредя нещо - взела да увърта тя - аз всъщност съм венеричка. - Айде сега - отвърнал спокоен мутрата - венеричка , християнка , мюсюлманка....... важното е да сме живи иОще...

106 Гласа

Говорят си децата на мутри... - При мен вчера дойде Дядо Коледа! - Да, бе, той не е истински. - Истински е, проверих. - Как? - Питах го - колко струва Снежанка за нощ, а той казва - 50 лева. Веднага е ясно, че е от гората - не ги знае цените.

46 Гласа

В църквата шеф на охранителна фирма се молил на Бога: - Помогни, Боже, аверите да са здрави, пари да носят, помогни и тоя ТИР с бензин да мине границата, и ни пази от пандиза! За момент дочул в другия ъгъл пенсионер да нарежда: - Боже, моля ти, се нека ми стигне пенсията и тозиОще...

119 Гласа

Две мутри: - Зелка, пък шефът за пети път си преписва завещанието... - Еми, за къ'ф му беше да се жени за таз учителка по български!

47 Гласа

Мутра решава да си купи златен кръст и отива в църквата. Дълго време се чуди какъв точно да вземе и най-накрая решава: - Дай ми ей тоя, големия, с гимнастика!

57 Гласа

Мутра седи в ресторант. Идва управителят: - Вие застреляхте нашия келнер! - Не се притеснявай, пиши го в сметката.

43 Гласа

Мутра звъни в Сотбис: - Купих наскоро за детето от вас двестагодишна цигулка Страдивариус, може ли да я върна? - Защо, не ви ли харесва? - А, харесва ми, но синчето цял ден реве, че Пешо му се похвалил, че му купили чисто нова!

74 Гласа