От "Фейсбук": - Как пък един не се писа тук я водопроводчик, я тенекеджия... Все бизнесмени... един чук няма от кого да поискаш!

4 Гласа

Съседи. Единият звъни на другия и пита: - Реши ли задачите по математика на Гошко? - Току-що реших последната! - Дай да ги препиша за наш'то Миме!

0 Гласа

На прием жена укорява мъжа си: - Вече за десети път отиваш до бюфета и си наливаш питие... какво ще си помислят хората за теб? - Могат единствено да ме съжаляват. - Защо? - Защото всеки път казвам, че е за теб...

3 Гласа

Народна медицина: - Най-доброто лекарство при грип е водата. Капват се две-три капки в чаша ракия и се пие по три пъти на ден.

8 Гласа

Мъж се връща от командировка и първо звъни на съседа: - При моята някой да е идвал? - Не. - Абсолютно никой? - Абсолютно! - Двайсет дни и никой!? - Никой, бе! Помълчал, помълчал, пък казал: - То, тогава... и аз няма да ходя...

3 Гласа

- Той ме остави! Не сме се разбирали в леглото... - Ама вие за какво толкова си говорите там ?!?

39 Гласа

Моше починал и цялата фамилия се събрала да разбере последното му желание: - Искам да ме погребете с всичките ми пари. - Как така ще го погребем със всичките пари? - ‎Щом това е последното му желание... Дай да питаме равина. - ‎Рави, предсмъртното желание на Моше е да гоОще...

132 Гласа

Къщичката на бабата. На леглото лежи Червената шапчица и виновно хлипа. До нея се е опънал Кумчо Вълчо и пуши. По едно време не издържа: – Хайде стига! Ти си си виновна с твоите въпроси „Защо ти е толкова голямо това? Защо ти е толкова голямо онова...?"

55 Гласа

"Лек автомобил тойота корола излетя от моста край Бизнеспарка в София". ...и у нас излитат коли, не само теслата на Мъск.

12 Гласа

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

73 Гласа