Върхът на катаджийския произвол: – Да те глобят за това, че на еърбега (възглавницата за безопасност) калъфката не била изпрана.

12 Гласа

Днес по обяд исках да паркирам колата пред Народното събрание. Дойде един полицай и вика: - Не може! Тука работят депутатите. Аз му отвърнах: - О, не се притеснявайте, имам аларма и застраховка!

90 Гласа

Пожарникар се завръща от работа и жена му слага на масата чиния с ядене, от което излиза пара. Пожарникарят пита ядосано: – Колко пъти искаш да ти казвам, че не желая вкъщи да ми напомняш за работата?!

49 Гласа

Синът на катаджията: – Тате, теб страх ли те е от шофьорите? – Не, сине! – Защо тогава се криеш в храстите от тях?

44 Гласа

- Ало, полицията ли е? - Да, кажете? - Искам да подам оплакване. Следят ме! - Кой? - Имам списък... 350 човека. - Къде, бе? - Във фейсбук.

42 Гласа

По молба на КАТ е разработен нов радар – показва веднага сумата, която шофьорът е длъжен да даде, за да го оставят на мира.

94 Гласа

Новините: - Снощи на околовръстното шосе е имало сблъсък на проститутки с катаджии. Инцидентът е предизвикан от спор за най-добрите места край пътя.

110 Гласа

Красива велосипедистка преминава кръстовището на червено. Полицаят й свирва няколко пъти, докато тя спре. – Не ме ли чухте, когато ви свирнах? – пита той. – Чух ви, разбира се, но тази вечер съм заета.

79 Гласа

Пътен полицай спира за проверка кола. - Голям карък си, старши... - Защо? - Аз веднъж да съм трезвен в колата и ти да ме спреш!

36 Гласа

Катаджия спечели голямата печалба от лотарията, възлизаща на един милион лева. Поканил по този повод колегите си и започнал да ги черпи. – И какво ще правиш с толкова много пари? Сигурно ще си купиш нова къща и кола? – питат те. – Не, братлета. Искам да си купя едноОще...

83 Гласа