Попитали радио Ереван: - Може ли 70-годишен старец да прави секс по 2 пъти на нощ? - Може, разбира се. Ако нощта е полярна....

43 Гласа

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

73 Гласа

Попитали радио Ереван: - Възможно ли е човек да се кръсти, да бяга напред-назад, да се оглежда настрани и да псува едновременно? - Възможно е...ако е на пешеходна пътека в България.

53 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Кое е най-важното в биатлона? Да стреляш точно или да бягаш бързо? - В биатлона е като при с*кса - ако не улучиш, скоростта няма да помогне.

19 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Защо терористите взривяват самолети, влакове, автобуси, а не президенти, министри, политици? - Защото тероризмът трябва да предизвиква ужас, а не радост.

65 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Какво е парадокс? - Това е, когато щастието чука на вратата ти, а ти се оплакваш от шума!

29 Гласа

Въпрос към Радио Ереван: - Какво се казва на човек, когато спре да пие? Радиото отговаря: - Лека му пръст!

81 Гласа

Попитали радио Ереван: - Какво е общото между жената и Google? Радиото отговорило: - Че и двамата не ти оставят възможност да си изкажеш мисълта до край...

57 Гласа

Питат радио Ереван: - Може ли мъж, обременен от комплекси, да има успех сред хубавите жени? - Може - отговаря радиото. - Ако комплексите му са хотелски и петзвездни!

94 Гласа

- Коя жена е почтена? - пита за помощ радио Ереван, а радио Париж отговаря: - Тази, която има съпруг и любовник. - Ама тази жена е покварена! - възмутено казва радио Ереван. - Не, покварена е тази, която има съпруг и много любовници. - Тя не е ли развратна? - учудва се радио Ереван. -Още...

253 Гласа