Попитали радио Ереван поо какво човекът прилича на компютъра? Радиото отговорило - Също като компютъра на млади години човек има достатъчно хардуер и малко софтуер, на старини софтуер в изобилие, но все не достига хардуерът.

38 Гласа

Попитали радио Ереван: - Какво е общото в работата на туристическия агент и гинеколога? Радиото отговорило: - И двамата работят там, където другите намират удоволствие.

23 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Кои неща са най-правилно разпределени между хората? - Парите и умът. Парите на никого не стигат, а умът на всички е в излишък!

151 Гласа

Попитали радио Ереван: - За какво служи женската логика? - За да съсипва мъжката психика. - отговорило радиото.

42 Гласа

Питат радио Ереван: - Може ли мъж, обременен от комплекси, да има успех сред хубавите жени? - Може - отговаря радиото. - Ако комплексите му са хотелски и петзвездни!  

34 Гласа

Попитали радио “Ереван”: - Има ли живот на Марс? - И там няма! - бил отговорът.

41 Гласа

Попитали радио Ереван какво е журналистиката. - Ами съобщават, че лорд Джон е умрял за онези, които никога не са знаели, че лорд Джон въобще е живял.

95 Гласа

Попитали радио Ереван: - Може ли 70-годишен старец да прави секс по 2 пъти на нощ? - Може, разбира се. Ако нощта е полярна....

65 Гласа

Попитали радио Ереван: - Възможно ли е човек да се кръсти, да бяга напред-назад, да се оглежда настрани и да псува едновременно? - Възможно е...ако е на пешеходна пътека в България.

92 Гласа

Работодател пита радио Ереван: - От четири месеца не съм плащал заплати на моите работници, а те продължават да идват на работа. Какво да правя? От радиото след кратък размисъл му отговорили: - Започни да им искаш такса за вход.

38 Гласа