Попитали радио Ереван: - Възможно ли е човек да се кръсти, да бяга напред-назад, да се оглежда настрани и да псува едновременно? - Възможно е... ако е на пешеходна пътека в България.

17 Гласа

Попитали радио Ереван: - За какво служи женската логика? - За да съсипва мъжката психика. - отговорило радиото

24 Гласа

Питат радио Ереван: - Защо българските институции не бяха хакнати от новите вируси? - Защото хакерите още не са измислили, как да хакнат папките с хартия по рафтовете им!

39 Гласа

Попитали радио Ереван: - Какво трябва да направи зетят, при положение, че тигър нападне тъща му? - Зетят да не се намесва! Тигърът да се оправя сам - той я е нападнал, той да си бере грижата!

150 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Възможно ли е някой да не харесва красивите и весели жени? Радиото отговорило: - Да! Жените, които им завиждат… и мъжете, на които са отказали!

50 Гласа

Българи попитали радио "Ереван": - Кога ще стане по-добре? Оттам отговорили: - Вече беше.

48 Гласа

Попитали Радио Ереван: – Какво е парадокс? – Когато щастието чука на вратата ти, а ти се оплакваш от шума!

35 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Кое е най-главното в биатлона? Да стреляш точно или да бягаш бързо? Радиото отговорило: – В биатлона е като при секса - ако не уцелиш, скоростта няма да помогне.

87 Гласа

Попитали радио Ереван: - Защо птиците летят на юг? - Защото ще им е трудно да вървят пеша! - отговорили оттам.

36 Гласа

Попитали Радио Ереван: - Възможно ли е някой да не харесва красивите и веселите жени? Радиото отговорило: - Да! Жените, които им завиждат… и мъжете, на които са отказали!

65 Гласа