Краят на работния ден в голяма търговска банка. Чистачката плахо чука на вратата на директора: - Г-н директор, искам да ви помоля, ако е възможно, да ми оставите ключа от трезора. - Лельо Пенке, ти нещо не си добре! Как така ще ти оставя ключа от трезора?! - Ами добре. Щом не можеОще...

135 Гласа

Мъжете много се надяват, че жената като си пийне, ще се превърне в сексуална робиня, но обикновено тя се превръща в професор по психоанализа с тричасов доклад.

86 Гласа

Преди получавах имейл, че съм наследил 20 млн. долара и само трябва да се обадя на посочения номер, за да си ги получа. Днес дойде имейл само за 5,6 милиона. Брех, мисля си аз, и измамниците преживяват трудни времена...

95 Гласа

Нищо във външността на мъжа не дразни така жената, както... липсата на пари!

43 Гласа

– Какво правиш? – Реших да отслабна и си купих дискове с фитнес упражнения. – Е, и? – Седя си тук, ям кекс и гледам...

97 Гласа

Жена посещава мъжа си в затвора: - Е, как се чувстваш тук? - Като вкъщи - не можеш да излезеш и храната една никаква...

78 Гласа

Карам си колата и гледам един стои на пътя с някаква раница. Вдига ми палец...Аз се усмихнах..Ей, няма нищо по-яко от това непознат да ти лайкне колата!

117 Гласа

В светски салон лорд се хвали с благородническия си произход. Един от присъствуващите го прекъсва:     - Скоро ще кажете, че вашите деди са били и в Ноевия ковчег.     - О, не - по това време те вече са имали собствена яхта.

66 Гласа

- Aло? - Здравейте! - Mи, на 38 съм, пия, пуша, кажете вие нещо за себе си? - Г-не, ние продаваме арматура... - Но тук пише "телефон за връзка"?

39 Гласа

Обява във вестник: „Мъж 40 години търси секс“. Седя и се чудя – пропусната запетая или огромна трагедия?!?

30 Гласа