Между две блондинки: -Муци, ти знаеш ли какво е гладиатор? -Да, човек, дето глади с радиатор.

181 Гласа

Едно малко момченце било обвинено в изнасилване. Всички факти били против него и делото вървяло зле. Тогава майка му решила да поеме нещата в свои ръце. Свалила гащичките на момченцето и започнала да говори:
- Вижте, господа съдии, вижте! Може ли моето момченце с едно такова малко нещо да изнасили? Може ли? С такова малко нещо как ще изнасили? С едно такова малко нещо не може да изнасили!
Тогава момченцето прошепнало на майка си:
- Мамо, не ме пипай толкова, хихихи, защото-о-о... ще загубим делото...

51 Гласа

- Какво означава пръстен на дясната ръка на една жена? - Че е омъжена. - А какво означава пръстен на лявата ръка на една жена? - Нищо не означава. - А какво означава пръстен и на двете ръце? - Че е омъжена, но това нищо не означава.

201 Гласа

Ленин говори на събраните революционни матроси: - Другари, революцията се отлага! Феликс Едмундович отиде за риба! - Не можем ли да минем без него? - Без него можем, но без "Аврора" - не!

339 Гласа

Катаджия спира кола и вътре какво да види, класната му от гимназията. Тогава полицаят оставя фишовете с глобите и изважда лист и химикал и казва: - Госпожо Тошева, до утре да сте ми написали ей тук сто пъти "Аз повече няма да превишавам скоростта".

120 Гласа

Три двойки решили да разнообразят сексуалния си живот. Жените си купили черни латексови костюми с камшици и всички екстри. След няколко дена се събрали на кафе и започнали да си разказват. Първа заговорила най-младата, която била с гаджето си от скоро. - Моят приятел като ме видя с този костюм и направо полудя. Каза, че вече иска да живеем заедно. Беше просто невероятно! Втора се обадила жената, която имала дългогодишна връзка. - Ох, моят приятел като ме видя с костюма и откачи. Правихме секс, а после ми предложи брак. Страхотно беше! Накрая проговорила третата, която била омъжена от 20 години. - Ами аз си облякох костюма и зачаках мъжа ми да се върне от работа. Той като се прибра, погледна ме и ми каза "Ооо, Батман, какво има за вечеря?"!

201 Гласа

Вуте и Геле се возили в тролея и по едно време се качил един негър.
- Геле, виж маймуна! - провикнал се Вуте.
- Аз не съм маймуна, господа. Аз съм студент - казал негърът.
- Брей... па и говори!

999 Гласа

Съдята: - Къде бяхте между четри и пет? Обвиняемият: - Ходех на детска градина...

176 Гласа

Влиза Джеймс Бонд в един бар и вижда страхотна мадама. Приближава се:
- Бонд, Джеймс Бонд.
- Off, fuck off.

1000 Гласа

Едно дете се развикало.
- Тате, кравата на съседа е влязла в нашия двор!
- Тихо, синко, първо отиди да я издоиш, а после ще я гоним!

25 Гласа