- Докторе, бързо елате в болницата - трябва спешно да оперирате жена ми от апендицит! - Не се притеснявайте! Преди две години оперирах жена Ви от апендицит - на човек не му се появява втори апендикс! - Да, но понякога на човек му се появява втора жена...

177 Гласа

Пациент се оплаква от болки в стомаха. Лекарят го пита:
- Какво ядохте снощи?
- Свинско.
- С удоволствие ли го ядохте?
- Не, със зеле.

60 Гласа

Нощ. Пълна тъмнина. На улицата се разминават двама дрогирани.
- Ъ-ъ-ъ... извинявай, ама тва дет свети горе слънце ли е или луна?
- Ами-и-и-и... не знам, аз не съм от тука.

552 Гласа

Един си купил куче птичар, но след една седмица го върнал. - Защо го връщате?? - Не струва! - Как не струва - това е куче медалист!! - Станала е някаква грешка - или не може да лети, или не го хвърлям достатъчно високо.

206 Гласа

Един мъж решил да си кръсти къщата Гащи, а кучето дупе. Един ден дошли гости и собственика казал: - Влезте в гащите, дупето не хапе.

176 Гласа

- Чувствам, че умирам. Кажете ми честно, докторе, колко още ще живее моята жена?
- Още двайсетина години.
- Слава Богу! Поне двайсет години ще поживея спокойно на онзи свят!

23 Гласа

Манго и Айшето се прибират от нивата с каруца. По едно време Айшето станала палава нещо и от дума на дума почнали да се чукат. Конят си вървял, вървял и спрял на един влаков прелез. След малко в далечината се задава влак. Машиниста, като видял каруцата започнал да свири със сирената. Манго и Айшето не реагират. Оня набил спирачки. Влака скърцал, свирил, влачил се и спрял на 10 сантиметра от каруцата. Слиза машиниста от локомотива и почва да се кара:
- Абе вие луди ли сте бе. Свирих ви, светках ви с фара, въобще не мръдвате. Знаете ли колко трудно се спира влака бе?
Манго се надигнал от каруцата и запъхтяно отговорил:
- Такъв е живота, брато. Който може спира.

201 Гласа

Една блондинка кара в отсрещното движение.Полицай я спира и пита: -Изжинете госпожо на къде сте тръгнали ? А блондинката отчаяно отговаря: -На където и да съм тръгнала съм закъсняла , като гледам всички се връщат?

178 Гласа

Собствениците на крайградска къща отиват на работа в града и поставят на вратата табела: "Внимание, зло куче!!" Когато вечерта се връщат, виждат, че къщата име обрана, а на вратата виси нова табела: "Защо клеветите доброто куче?"

204 Гласа

Доктор към пациент: - Не разбирам, защо искате да ви предписвам сънотворни, когато всяка вечер до късно сте в кръчмата... - Не са за мен, а за жена ми!

176 Гласа