Служител в офис пита свой колега: - Мите, ти още ли си тук? Нали трябваше да тръгнеш по-рано за погребението на тъщата! - Да, но първо работата, после удоволствието.

56 Гласа

Зет черпи с кафе майка си и тъща си. Налива първо на майка си, но от притеснение разлял и в чинийката. Тъщата си помислила: "Нали му е майка и в чинийката ще ѝ налее…".

73 Гласа

В момент на умиление тъщата разказва спомени на зетя: - А на младини бях такава кльощава, с криви крака, направо грозна.... - Пу, пу! Да не са ти уроки, майко... много добре си се запазила!

151 Гласа

Разговарят двама приятели. Единият казва на другия: - Знаеш ли, че един бик подгони тъща ти? Замисля се първия и отговаря: - А-а-а, той я е подгонил, той да му мисли.

44 Гласа

Двама затворници си говорят: - Ти за какво си тука? - За убийство! Един ме обиди в кръчмата, аз не се сдържах и го наръгах с ножа! Ами ти? - И аз....заклах една кокошка. - Стига, бе, само за това? - Да. - И защо я закла? - Защото изрови тъщата!

51 Гласа

Седи един в кръчмата и пие бира. Изведнъж влита негов приятел и задъхан казва: - Пешо, ужас, тъщата ти ей-сега я сгази камион! - Ай, каква мъка, черна мъка!!! Сядай тука! Барман, две тъмни бири!

98 Гласа

- Скъпи, какво ще купим на мама за Нова година? Миналата година и подарихме люлеещ се стол. - Ми може да го електрифицираме...

105 Гласа

Съдят тъща за кражба от супермаркет. Съдията: - И какво откраднахте? - Компот от праскови. - Колко праскови имаше вътре? - Шест, Ваша чест - Шест дена в затвора! От задните редове в залата се чува гласът на зетя: - Ваша светлост, тя открадна и един буркан с грах!!

85 Гласа

- Всеки път, като ви дойда на гости, забелязвам, че зетя хич не ми се радва. - Недей така, мамо! Нали го знаеш какъв е, със забавени реакции. Той започва да се радва чак след като си тръгнеш.

200 Гласа

Служители на подразделение за борба с масовите безредици стоят с шлемове и качулки пред тълпа с демонстранти. Напрежението расте и започват да тропат с палките по щитовете си. Един казва на другия до него: - Виждаш ли оная пълничката лелка с пъстрата шапка? Това е тъща ми. НеОще...

194 Гласа